≡ Menu
Úvodní strana » Novoroční koncerty » Minulé ročníky » 2015 Slavnostní novoroční benefiční koncert

2015 Slavnostní novoroční benefiční koncert

Fotogalerie z koncertu: ZDE


Bigboard s logy na posílání malý.jpg

V reprezentativních prostorách Besedního domu v Brně je 1.1.2015 v 17 hodin pro všechny milovníky operního a operetního žánru připraven 16. ročník slavnostního benefičního novoročního koncertu renomovaného Moravského klavírního tria (Jana Ryšánková – klavír, Jiří Jahoda - housle, Miroslav Zicha – violoncello), vyhlášeného brněnského ansámblu s vlastním koncertním cyklem a fanklubem čítajícím přes 500 členů.

Letos bude opět vzácným hostem japonská mezzosopranistka a sólistka tokijské Nikikai opery Miki Isochi, v jejímž podání zazní temperamentní Carmen, lstivá Isabella z Italky v Alžíru či líbezná Rosina z Lazebníka a spoustu dalšího. Spolu s barytonistou Jiřím M. Procházkou nabídnou pestrý program, čerpající ze známých operních a operetních děl světového repertoáru. Zazní díla W. A. Mozarta, G. Bizeta, G. Rossiniho, G. Donizettiho a dalších autorů.


O přestávce jsou všichni hosté zváni k tradičnímu novoročnímu přípitku za zvuků velkolepého ohňostroje pořádaného v 18 hodin nad Špilberkem v rámci oslav NOVOROČNÍ BRNO 2015.


Výtěžek 100Kč z každé vstupenky bude věnován Sdružení pěstounských rodin, které se dlouhodobě věnuje podpoře rodin, které umožňují prožívat opuštěným dětem dětství v rodinném kruhu. 

Vstupenky v ceně 390 Kč zahrnující i tradiční přípitek o přestávce koncertu budou k dostání od 26. listopadu v předprodeji Domu pánů z Lipé, nám. Svobody 17, po-pá: 8-20h a so–ne: 9-16h.

 

Více informací, kontakty a rezervace vstupenek:

MgA. Pavla Jahodová, tel. 605 219 470, pavla.jahodova@globart.cz

 

Fota sólistů: 

Poděkování patří partnerům koncertu:

Ager, spol. s r.o.
Intar a.s.

Bigmedia
Dopravní podnik města Brna
CAT CUT s.r.o.
Technické sítě Brno, a.s.
Český rozhlas Brno
Rádio Proglas
Rádio Petrov
Časopis Golf
BRNO BUSINESS & STYLE
iBRNO
Brněnský Metropolitan
Seniorpas
Rodinné pasy
Národní divadlo Brno

Novoroční turné 2015: více informací ZDE